Skip to content

Veelgestelde vragen

met onze antwoorden

Op deze pagina geven wij antwoord op veelgestelde vragen. Heb je alsnog een vraag? Geen enkel probleem! Neem gewoon eventjes contact met ons op, zodat we je kunnen helpen.

Vanaf 2 weken tot 1 jaar.

Vanaf 2 weken wanneer het naveltje van je baby volledig geheeld is, is je baby welkom in onze babyspa. Het floaten kan totdat je kindje 1 jaar is geworden.

Jazeker, de nekfloat die je baby draagt in onze baden voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. De nekfloats hebben zowel een dubbel luchtsysteem als een dubbele sluiting die het floaten extra veilig maken. Tevens zijn de floats NIET opblaasbaar, waardoor zij niet lek kunnen gaan.

Je baby mag bij feevi babyspa 20 tot 30 minuten floaten. Wij kijken tijdens het floaten altijd naar je kindje en de signalen die hij of zij afgeeft. Soms zal het daardoor dan ook voorkomen dat je baby wat korter in het water zit. Het welzijn van je baby staat in onze spa voorop. Wanneer je bij de sessie ook nog de shantala babymassage boekt, zal deze maximaal 20 minuten duren. Hiervoor geldt ook weer dat we altijd naar de signalen van je kindje kijken. Het moet voor jullie beide als een fijne ervaring voelen.

Annuleren is altijd mogelijk, maar doe dit wel tenminste 24 uur van te voren zodat we niet genoodzaakt zijn om kosten in rekening te brengen. Wanneer u de afspraak niet op tijd afzegt of niet komt opdagen op de afgesproken datum en tijd moet dit helaas wel.

Dit is natuurlijk heel persoonlijk. Een baby die uitgerust is en een gevuld buikje heeft vindt het floaten vaak het fijnste. Jullie zijn meer dan welkom in de ochtend, middag of avond en zelfs in het weekend.

Schone kleertjes, een luier en eventueel een voeding is voldoende. Voor de rest zorgen wij meer dan graag.

Het fijnste is wanneer je naar onze babyspa komt met niet meer dan 2 volwassenen. Dit omdat je kindje anders ook teveel prikkels kan krijgen tijdens het floaten. We willen heel graag dat jullie optimaal en in alle rust van de sessie kunnen genieten.

Floaten is heel intensief voor je kindje. En kost best veel kracht en energie. Mocht hij of zij last hebben van koorts of griep, dan kun je de afspraak misschien beter verzetten. Ook wanneer je baby net gevaccineerd is, mag hij of zij niet floaten. Hier moet dan minimaal 72 uur tussen zitten.

Jazeker, wij werken met 100% gezuiverd en natuurlijk water. Wat juist goed is wanneer je kindje last heeft van een onrustige of gevoelige huid. In onze spa baden gebruiken wij niks anders dan alleen water. Wat er voor zorgt dat iedere baby er tegen kan.

Jazeker, dit is zelfs een hele mooie herinnering. En omdat iedere sessie prive is kun je dit ook op je gemak doen. Probeer wel echt te genieten van de sessie anders mis je een hoop mooie momenten en dat zou zonde zijn.