Skip to content

Algemene voorwaarden

voor de duidelijkheid

Bij Feevi babyspa kun je komen floaten met je kindje vanaf 2 weken tot 1 jaar oud. Onze baden zijn alleen geschikt voor baby’s. Naast het floaten bieden wij ook nog de shantala babymassage ook. Deze is puur en alleen bedoeld als ontspanning voor je kindje. Wij zijn geen artsen en ons advies is dan ook niet medisch.

Per reservering vinden wij het fijn als je niet met meer dan twee personen komt. Dit om de rust te bewaren voor je baby, maar zeker ook voor jezelf. Een uitzondering is altijd mogelijk, en dit kan dan in overleg.

Wanneer je kindje hoge koorts of infecties heeft raden wij het af om te komen floaten bij ons. Wij verplaatsen je afspraak dan graag naar een ander moment zodat je kindje alsnog heerlijk kan genieten bij ons. Dit geldt ook voor baby’s die net uit vaccinatie hebben gehad.

Wanneer je een betaling wil doen bij Feevi babyspa kan dit contant of per pin.

Ook hebben wij de mogelijkheid om je een sumup betaalverzoek te sturen wanneer we een cadeaubon bij je thuis bezorgen.

Wanneer je een gemaakte afspraak wil annuleren of verzetten dien je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Wanneer je dit niet of niet op tijd doet zijn wij helaas genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Dit zal de helft van het totaal bedrag zijn.

Een bezoekje of deelname aan een sessie bij Feevi babyspa is geheel op eigen risico. Feevi babyspa kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele allergische reacties op bij ons gebruikte producten. Of voor enig lichamelijk letsel, schade of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Tijdens het floaten is het ontzettend leuk om een blijvende herinnering van je kindje te maken doormiddel van een foto of filmpje. Doe dit het liefst alleen niet te lang zodat jullie ook van dit mooie moment kunnen genieten.
Wij vinden het ook ontzettend leuk om een foto of filmpje van je kindje te maken maar doen dit altijd in overleg. Dat geldt natuurlijk ook voor het gebruik op social media.

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan Feevi babyspa. Niks daarvan mag gekopieerd worden, of worden gebruikt zonder toestemming.

Wanneer je een bezoekje brengt aan Feevi babyspa ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.