Skip to content

Hé hallo!

Mijn naam is Daniëlle

Ik ben geboren én getogen in het Brabantse Veghel, getrouwd met Dennis en de trotse mama van twee prachtige meiden: Fee (7) & Vive (4). Zij zijn mijn grote inspiratie voor Feevi babyspa.

Fee was de eerste maanden van haar leven altijd heel onrustig. Ze huilde veel en kwam maar moeilijk tot rust. Helaas was er in die periode nog heel weinig tot niks bekend over babyspa’s. Achteraf gezien had dat ons toen ontzettend kunnen helpen om haar wat meer te laten ontspannen en tot rust te laten komen. Dat is nu dan ook een groot doel en een nog grotere drijfveer: ouders helpen als hun kindje onrustig is en de onderlinge band verbeteren.

Daarnaast heb ik een aantal jaar als gastouder aan huis gewerkt. Dat deed ik met ontzettend veel plezier maar ik miste iets voor mezelf. Iets waarbij ik mensen in de watten kan leggen. Voor mij was de bubbel dan ook rond met de oprichting van Feevi Babyspa. Dé plek waar ik anderen tot rust wil laten komen, waar ik wil zorgen voor ontspanning. Zonder televisie of mobiele telefoons, maar met elkaar. 

Ik geniet er dagelijks van om ouders en baby’tjes een heel fijn en liefdevol moment te laten beleven, bij mij in de praktijk. Hierbij heb ik alleen maar aandacht voor jullie, zonder andere externe prikkels. Ik voorzie jullie van tips en adviezen, maar biedt ook zeker een luisterend oor als daar behoefte aan is. 

Onze praktijk

neem alvast een kijkje binnen